Leonis Barbam Baardolie Furious Odin is een Belgische baardolie gecreëerd met Scandinavische geuren. 

Aan deze gaat Furious niet zomaar vooraf. Van heersend over werelden als de Alvader tot avonturierend als de Wandelaar, Odin’s Baard was een formidabel gegeven. En wanneer hij uit de bron der wijsheid kon drinken, zijn we er zeker van dat hij z’n baard er ook even in dipte. Hetgeen exact is waar deze baardolie om draait. Een sterk indringende geur van Dennen geblend met Jeneverbes, onderstroomd door een stevig aroma van Eikenmos en Berk. Deze, is niet voor watjes. We twijfelen zelf of Ragnar Lodbrok het zou aankunnen.


Zoals alle Leonis Barbam Baardoliën wordt deze gebaseerd op de epische hexagon van Argan, Jojoba, Kokosnoot, Perzikpit, Druivenpit en Zoete Amandelolie. Een zeer gebalanceerde combinatie van plantaardige oliën dat diep indringt en een beschermende laag legt, danig de gelaatsharen en huid zowel vanbinnen als vanbuiten gevoed worden. Een hoog gehalte aan vitamine E en Omega vetzuren geeft een sterke ondersteuning aan de haarwortels, hydrateert de baard, zorgt voor een natuurlijke glans, en gaat gesplitste eindjes en breken van de baardharen tegen. Het kalmeert en verzorgt het oppervlak onder de baard en voorkomt jeuk en droge of schilferige huid.

Pogonotrophy Extraordinaire.

Komende vanuit een aromatherapeutische achtergrond, wordt bij Leonis Barbam exclusief gebruik gemaakt van essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Eveneens zijn onze plantaardige draagoliën allen bio gecertificeerd. En als fanatieke pogonofielen erkennen wij het belang van geur maar al te goed, doch de synergiën in de producten zijn in eerste lijn gericht op de bevorderende en ondersteunende aspecten van de oliën.

50ml

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 24,95
Prijs per stuk

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Pomades

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings,..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory 

Over ons

The Pomade Factory bestaat uit echte 'professionele' gebruikers, de jaren ervaring door bijna alle verschillende pomades in ons haar te hebben gesmeerd kunnen we wel zeggen dat we 'professionele pomade smeerders' zijn.
Met deze ervaringen willen we u graag helpen om de juiste pomade te kiezen voor uw haar. Van de klassieke op olie basis pomade tot meest vernieuwde clay's, alles kan u in ons assortiment vinden.
Dus verwen u zelf met onze producten, en beleef het plezier zoals wij doen aan deze mooie producten.

The Pomade Factory

 

Contact

Info@thepomadefactory.be
 

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.