Leonis Barbam Neptune's Baard Conditioner is rijk aan essentiële vitamines en vetzuren voor gezond baardhaar en hoofdhuid. Geschikt voor het hele gezin, de groene thee versterkt het haar en geeft glans aan de baard.
Volledig biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, vrij van SLS en SLES en vrij van parabenen.
Bevat geen ftalaten of kunstmatige geurstoffen, geschikt voor veganisten en vegetariërs, en het eindproduct of de componenten worden niet op dieren getest.

Als opperste heer van de zee, had Neptunus de reputatie een gewelddadig humeur te hebben. Stormen en aardbevingen waren een weerspiegeling van zijn razernij. Hij werd afgeschilderd als een bebaarde man met een drietand, gezeten in een schelp getrokken door zeepaardjes. De drietand van de macht vertegenwoordigd zijn vermogen om water te controleren. Het werd gemaakt door de cyclopen vóór de oorlog tussen de olympiërs en titanen. Waarschijnlijk ook de eerste baardkam ooit.

250ml

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 27,95
Prijs per stuk

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews

Pomades

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings,..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory 

Over ons

The Pomade Factory bestaat uit echte 'professionele' gebruikers, de jaren ervaring door bijna alle verschillende pomades in ons haar te hebben gesmeerd kunnen we wel zeggen dat we 'professionele pomade smeerders' zijn.
Met deze ervaringen willen we u graag helpen om de juiste pomade te kiezen voor uw haar. Van de klassieke op olie basis pomade tot meest vernieuwde clay's, alles kan u in ons assortiment vinden.
Dus verwen u zelf met onze producten, en beleef het plezier zoals wij doen aan deze mooie producten.

The Pomade Factory

 

Contact

Info@thepomadefactory.be
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.