Leonis Barbam Poseidon's Baard shampoo is gemaakt met een decyl glucoside als het primaire ingrediënt voor oppervlakte actieve stoffen. Decyl glucosides zijn 'groene' surfactanten die volledig zijn gemaakt van plantaardig materiaal en die hernieuwbaar en natuurlijk zijn.
Het wordt geproduceerd door de reactie van glucose uit maïszetmeel met de vette alcohol decanol die is afgeleid van kokosnoot.
Volledig biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, vrij van SLS en SLES en vrij van parabenen.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs, en het eindproduct of de componenten worden niet op dieren getest.

Poseidon werd beschouwd als de slechtgehumeurde, humeurige en hebzuchtige god onder de Olympiërs. Hij was de Griekse god die verantwoordelijk was voor natuurlijke en bovennatuurlijke gebeurtenissen, voornamelijk die verbonden waren aan de zeewereld en de redder van schepen was. Hij bezat een drietand die zo krachtig was dat hij de aarde kon laten schudden.
Poseidon hield ervan om de oceanen over te steken met zijn gouden wagen omringd door dolfijnen, en liet zijn baard vrij door de zeeën spoelen. En dat is de exacte sensatie die deze shampoo naar je baard brengt! We zijn er vrij zeker van dat hij die drietand gebruikte, niet alleen om zijn kont te schoppen, maar ook om zijn vers gewassen baard van epische proporties te ontwarren.


250ml

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 27,95
Prijs per stuk

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews

Pomades

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings,..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory 

Over ons

The Pomade Factory bestaat uit echte 'professionele' gebruikers, de jaren ervaring door bijna alle verschillende pomades in ons haar te hebben gesmeerd kunnen we wel zeggen dat we 'professionele pomade smeerders' zijn.
Met deze ervaringen willen we u graag helpen om de juiste pomade te kiezen voor uw haar. Van de klassieke op olie basis pomade tot meest vernieuwde clay's, alles kan u in ons assortiment vinden.
Dus verwen u zelf met onze producten, en beleef het plezier zoals wij doen aan deze mooie producten.

The Pomade Factory

 

Contact

Info@thepomadefactory.be
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.