Dit is de Suavecito Premium Pomade een pomade op waterbasis met een heavy hold en een medium shine. 
Dit is een pomade als geen ander. We namen de absolute beste kwaliteiten van zowel een op water gebaseerde pomade en een op olie-gebaseerde pomade en zetten ze samen om iets speciaals en uniek te maken dat de wereld nodig heeft. Gebrouwd met premium natuurlijke ingrediënten (Coconut Oil, Jojoba Seed Oil and Lavender Oil,.....) die uw hoofdhuid of haar niet beschadigen, biedt deze hybride pomade u een hele dag dat u door uw haar kan restylen zonder dat het brokkelt of schilfertjes geeft. En op het einde van de dag komt dit product nog steeds met een gemak met een beetje water uit uw haar.

° Hold:   Heavy
° Shine: Medium
° Water Based pomade
° Geschikt voor alle haartypes 
° Perfect voor alle soorten looks
° Makkelijk uitwasbaar


113gr.

Voorraad

€ 20,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews

Pomades

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings,..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory 

Over ons

The Pomade Factory bestaat uit echte 'professionele' gebruikers, de jaren ervaring door bijna alle verschillende pomades in ons haar te hebben gesmeerd kunnen we wel zeggen dat we 'professionele pomade smeerders' zijn.
Met deze ervaringen willen we u graag helpen om de juiste pomade te kiezen voor uw haar. Van de klassieke op olie basis pomade tot meest vernieuwde clay's, alles kan u in ons assortiment vinden.
Dus verwen u zelf met onze producten, en beleef het plezier zoals wij doen aan deze mooie producten.

The Pomade Factory

 

Contact

Info@thepomadefactory.be
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.