Gratis Verzending in België vanaf €50,- 
Gratis Verzending naar Nederland, Luxemburg, Duitsland vanaf €70,-
Gratis Verzending naar Frankrijk en Verenigd Koninkrijk vanaf €120,-


De paketten worden verzonden met Bpost.

Verzendingskosten onder de €50,- (België), €70,- (Nederland, Luxemburg, Duitsland), €120,- (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk) :

Belgie : €4,95,-
Nederland, Duitsland, Luxemburg : €7,99,-
Frankrijk : €10,99,-
Verenigd Koninkrijk : €11,99,-
Rest of the world ask me please

Paketten worden zo snel mogelijk verzonden, ik kan niet garanderen dat u het morgen al in huis heb omdat ik daarvoor een contract moet aangaan met Bpost die mij zo speciale voordelen kan geven. Maar aangezien ik juist begonnen ben met de webshop kunnen ze mij die voorwaarden nu nog niet garanderen. Vandaar zo snel mogelijke verzending! 

 

Pomades

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings,..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Sinds enkele jaren is er sprake van een heuse comeback van de Barbier, daardoor is er een revival bezig van de klassieke haarproducten zoals pomades, dressings..... Bij ons vindt u alle soorten pomades en toebehoren voor uw haar, op waterbasis of oliebasis.
Wij proberen voor u de beste merken te selecteren, als u vragen heeft over een bepaalt product of u vindt uw pomade niet terug in ons assortiment laat het dan gerust weten. 

The Pomade Factory 

Over ons

The Pomade Factory bestaat uit echte 'professionele' gebruikers, de jaren ervaring door bijna alle verschillende pomades in ons haar te hebben gesmeerd kunnen we wel zeggen dat we 'professionele pomade smeerders' zijn.
Met deze ervaringen willen we u graag helpen om de juiste pomade te kiezen voor uw haar. Van de klassieke op olie basis pomade tot meest vernieuwde clay's, alles kan u in ons assortiment vinden.
Dus verwen u zelf met onze producten, en beleef het plezier zoals wij doen aan deze mooie producten.

The Pomade Factory

 

Contact

Info@thepomadefactory.be
 

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.